torsdag 31 december 2015

Nyårsrant

I år, liksom många år tidigare, sket jag i halloween - pissade på "black friday" (amerikansk idioti av värsta sort) - struntade i julklappar och hoppade julrean. Har blivit skitdålig konsument på gamla dar och rätt ovillig att anamma nya "traditioner" jag upplever som säljförsök. Fortsätter du att läsa är risken att du blir förbannad riktigt stor.

Nu byter vi siffra  i kalendern och världen kommer att vara typ likadan imorgon som idag. Om någon vecka börjar skolan och vem vet vad som händer med vintern innan det blir vår...

Bilister kommer att bli överraskade av halkan på samma sätt som alla andra år. En bunke människor tar skidsemester på andra veckor än sportlovet för att verkligen se till att maximera skolfrånvaron oavsett om eleven verkligen skulle behöva vara i skolan eller inte

Inavlade SärDemokratssympatisörer kommer att sprida larviga bildtexter om att "man inte får sjunga nationalsången på skolavslutningen längre". Detta kommer att börja i Maj och fortsätta in i juni när de istället sprider bilder på tiggare med mobiltelefoner eftersom det är typ skitdyrt att köpa en begagnad mobil…

Jordgubbarna och nypotatisen kommer att vara hotade av kyla/värme/väta/torka/valfritt påhitt/ till midsommar. Även el och bensin kommer att bli dyrare på grund av torka/högt vattenstånd/lågt vattenstånd/IS/USA/Ryssland/planerat underhåll/Valfri Miljöpartist/.

Bostadspriser kommer att fortsätta att öka till dess att hela grejen kraschar och så länge det stiger kommer ekonomer att tro att det fortsätter att stiga och sedan blir man typ förvånad den här gången också. Då ekonomisk teori är lite som att spå i inälvor eller att läsa i kaffesump är det lite svårt att förutsäga när det går åt helvete. I enlighet med Murphys lag är det dock fullständigt klart att det kommer att gå åt helvete och det, till skillnad från ekonomiska prognoser, bygger på erfarenhetsbaserad evidens.

Aftonbladet kommer att behandla Paradise Hotell/Farmen/Valfritt tv-program om Redundanter/ som om det vore nyheter. Någon Kardashian kommer att lägga ut ännu en nakenbild på sig själv. En bunke arga vänsteragitatorer kommer att kräva att man tar bort alla statyer och konstverk av /valfri konstnär eller företeelse som kan upplevas som kränkande av någon av samma grupps identifierade upplevda minoriteter/ alternativt förser dessa med varningstexter. Detsamma kommer göras med bibliotek, sångtexter, universitetskurser och alla andra former av sammankomster där text läses.

Nybildade Arga Föräldrars Riksförbund kommer att kräva att samtliga platser och kanaler där man faktiskt har möjlighet att lära sig något görs om till bollhav så att man säkerställer att ingen kan någonting eftersom det i alla fall blir mest rättvist.

Någon kommer att bli upprörd över att någon ser någon naken. Leif G.W. P. kommer att uttala sig om något och innan sommaren kommer minst två mediekanaler använda Martin Ingvar som expert på sånt som han inte har en jävla aning om men som han naturligtvis gärna uttalar sig om. Däremellan kommer Kicki Danielsson tala ut om något.

Putinkulten kommer att utvecklas till Rysk-Svenska Vänskapsföreningen där en skön förening av höger och vänsterextremism kan äga rum eftersom det gemensamma hatet mot U.S.A förenar så till den milda grad att det ryska samhället verkar som ett föredöme för hur man skall leva och ha det bra. Jan Myrdal kommer att vara hedersmedlem och instifta ett Stalinpris för mänskliga rättigheter...låt det sjunka in lite...lite till...

Medan isen smälter kommer man att debattera om klimatet verkligen är hotat och Svenska staten kommer att investera i frackingbolag eftersom Amerikanerna annars hotar att stämma Sverige i enlighet med det nya handelsavtalet.

Nordkorea kommer att uppfinna tidsmaskiner, fusionsmotorn och överljusresor.

Hollywood kommer att besluta sig för att göra en remake av “Titanic” där båten inte sjunker eftersom det är lite för starkt för den känsliga amerikanska publiken. Därefter tänker man sig en reboot av “Spiderman”.

Kort sagt kommer mycket lite nytt att hända och detta är bara några axplock ur den godislåda av allmänmänskliga klyschor vi gemensamt kommer att spotta ut under 2016.

 

Gott nytt år och puss

M

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar