fredag 5 augusti 2011

Näthat som motkraft

När världen än en gång snurrat åt fel håll i form av ytterligare en galning reagerar folk på de mest skilda sätt. Själv önskar jag att jag kunde säga något smart eller inkännande eller något som inte bara blir fånigt men det går inte. Jag har inte förlorat någon och jag kan inte låtsas förstå. Nåväl någon klok nätmänniska räknade ut att den norske bajstemplaren ville bli sedd på ett visst sätt och därmed hade förberett massor av bilder på sig själv. Genom att ladda hem bilder på trivsamma saker som “bajs” och döpa om till exempelvis: anders-behring-breivik.jpg så har dessa glada nätmanipulatörer fått google bildsök att leverera bild på bajs som andra träffen vid ett namnsök.

anders_behring_breivik

Att på detta sätt sabotera dårens bild av sig själv och med lite tur sabotera hans varje försök att framstå som något annat än just avföring är lite kul på ett så där barnsligt underhållande sätt att det bara inte går att låta bli att haka på. Likt en Boggart skall fanskapet skrattas ihjäl och det vore underbart att sitta som en fluga på väggen och se när killen googlar sig själv och bara får upp parodier och bajs….

Så i den andan:

anders-behring-breivik142262-a-picture-of-anders-behring-breivik271486-anders-behring-breivik1anders_behring_breivikanders-behring-breivikAnders-Behring-Breivik-1

Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar