tisdag 26 februari 2019

Och priset i kategorin Sexuella övergrepp och Dubbelmoral går till....





1 tim
Ledaren för världens största organiserade pedofilring gnäller över feminism och demonstrerar med önskvärd tydlighet hur den kultur av kvinnohat och extrem skräck för kvinnor med röst gjorde det möjligt klättra till den främsta platsen i tävlingsgruppen "Organiserade rituella övergrepp"
Hängivenheten, den långa tidsperioden och förmågan att begå övergrepp på så många har slagit ut både Jehovas Vittnens tysthetskultur, mormoner, baptister och de många kristna sekternas kyrkliga ledare. De berömda österländska sekterna som i olika inkarnationer påverkat hundratusentals har, trots sina skruvade läror, endast lyckats knipa platser bland de tjugo översta.
Bland de övre klasserna i den världsomfattande övergreppstävlingen kan man också notera klankultur, salafism, wahabbism och det indiska kastsystemets inflytande och inspiration till de extrema antalet gruppvåldtäkter och bisarra övergrepp som skett i en av världens äldsta kulturer.
Daesh kniper flera hedersomnämnanden i tävlingen med sitt innovativa grepp att återinföra och modernisera slavhandel och övergreppssystematik. I kategorin Dubbelmoral förlorade de dock stort mot Vatikanens mäktiga bidrag. Som tröst fick man dock första pris i det nyinstiftade "jag körde bara ambulans" som ersätter "jag lydde bara order", ett pris som dominerats av kommunister och nazister i över femtio år.
Sexslavhandelstvåan kneps stolt av den gamla etta den hinduiska kastsystemet.
Den högerkristna amerikanska högern gjorde ett skutt framåt med sin kampanj "pregnancy is the silver lining of rape" och den sddvanliga homofobin men lyckades inte nå ända fram i den hårda konkurrensen.
Juryn konstaterar förnöjt att kraftfulla patriarkat, hög moralisk hållning och fixering vid kontroll av sexualitet i allmänhet och kvinnlig sexualitet i synnerhet alltid leder till övergrepp i stor skala. Man ser således med tillförsikt på framtiden då nymoralism och neoviktorianism är på så stark framväxt.
Den stora besvikelsen i tävlingen har varit de neopaganistiska och satanistiska rörelserna som trots intensiv ryktesspridning och mytbildning kollektivt begått färre övergrepp än den lilla svenska orten Kramfors.
För
Det Swenska Getögat:
Samael Ben Khalif
Om den här webbplatsen
INDEPENDENT.CO.UK
Pontiff made comment after hearing an address from a woman at a summit that was held to combat sexual abuse in the Catholic Church

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar