torsdag 24 februari 2011

Lovskola Dag 3

Med tredje dagen avklarad kan jag konstatera ett par saker. Det första är att jag inte fattar ett smack. Det andra är att det inte gör något. Dagens samling av grasshoppers gled in med ett leende och fortsatte under hela arbetet att förnöjt sippa te och plöja sexualkunskap, ryggradslösa djur, Jesu liv, västfronten, deckare och en del engelska. I de andra klassrummen var det matte, so, kemi och så vidare. På stående fot resonerades vidare om lite mer öppettider i skolan och när rektorn varit på besök tror jag att det kommer att finnas något sådant framöver.

En av mina unga herrar har i två dagar slitit med fysik och fysiklaborationer, något som gett honom möjlighet att få tio poäng till i jakten på gymnasieplats. Dessutom tuggade han SO idag med den hedern.

Allt detta begriper jag. Vad som var svårare att begripa var de elever som egentligen inte behöver vara där men som kommer ändå för att de trivs. Som sagt jag fattar ingenting men det gör inget. Framåt halvtvå-tiden en och en halv timme efter officiellt avslut var det så dags att gå hemåt.

Shit vilka fantastiska grasshoppers man har ändå…

M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar